Velkommen til Kiteboarding Danmark

Vi er i skrivende stund ved at opbygge en ny hjemmeside som gerne skulle være mere brugervenlig og herinde vil man som noget nyt kunne følge med og deltage i debatten om adgangen til de danske kyster.
 
På siden kan du blandt andet melde dig ind i KBDK, læse nyheder om vores arbejde i bestyrelsen og følge med i forummets debatter.
 
Det også herfra vi administrerer kitetour tilmeldinger til de forskellige stævner, som foregår gennem sæsonen. Både Freestyle kitetouren og Cabrinha kiterace.
 
Er det første gang du bruger dette system, skal du oprette en profil - sker øverst i højre side. Det gælder også hvis du skal tilmelde dig et stævne i  Freestyle kitetouren og Cabrinha kiterace.
 
Vi ses på vandet  

Betaling sker ved at gå ind i et af de 3 faneblade øverst på siden 
  • Under 'Årskontingent' betaler du for årets medlemsskab som går fra den 1. januar til 31. december. Efter 1. juli er kontingentet reduceret i pris.
  • Under 'Event' både tilmelder og betaler du til stævnerne - både kitetour og Cabrinha kiterace. Her kan du også betale for mad/drikke ved de samme events. 
  • Under 'Shop' kan du købe forskellige produkter. Lige nu er der ikke meget at købe her, men på sigt vil der være forskellige t-shirts mm...

Forum nyeste indlæg

Seneste nyheder

Kommende events