Årskontingent       Shop       Event       Markedsplads

Klik her for at oprette en profil

Brugernavn

Password
       Glemt login info?

Velkommen til forsiden i Kiteboarding Danmarks betalings- og medlemssystem

Herfra administrerer vi både vores egne betalinger til årsmedlemsskab og nyhedsbreve til medlemmerne.

Det også herfra vi administrerer kitetour tilmeldinger til de forskellige stævner, som foregår gennem sæsonen. Både Kitetouren og Cabrinha Kite Race.

Er det første gang du bruger dette system, skal du oprette en profil - sker nederst i venstre side. Det gælder også hvis du skal tilmelde dig et stævne i Kitetouren og Cabrinha Kite Race.

Vi ses på vandet

Betaling sker ved at gå ind i et af de 3 faneblade øverst på siden
  • Under "Årskontingent" betaler du for årets medlemsskab som går fra den 1. jan. til 31. dec.
  • Under "Event" både tilmelder og betaler du til stævnerne - både kitetour og Cabrinha kiterace. Her kan du også betale for mad/drikke ved de samme events.
  • Under "Shop" kan du købe forskellige produkter. Lige nu er der ikke meget at købe her, men på sigt vil der være forskellige t-shirts mm...
Denne side er drevet af Klubmodul.dk